top of page

Deer Creek @ The 7th Annual Art Of Speed Malaysia 2018


Pada pertama kalinya Deer Creek berada di 7th Annual Art Of Speed Malaysia 2018. Acara permotoran tempatan yang mencatatkan kehadiran pengunjung seramai 45 ribu orang. Acara ini berlangsung selama dua hari di MAEPS, Serdang.

Deer Creek merupakan jenama tempatan pengeluar dan penjual produk "outdoor" dan perkhemahan yang berkualiti serta berpatutan. Sesiapa yang pernah membeli produk daripada kami pasti berpuas hati dan tahu betapa kualitinya barangan kami.

Semua barang Outdoor dan perkhemahan kami jual seperti sleeping bag , khemah, foldable chair dan barang keperluan hiking pun ada ok! Sekali rasa kualiti barang kami, pasti anda akan jatuh hati. Begitulah apa yang dikatakan oleh pengunjung yang singgah di booth kami. Bila mereka mencuba barangan kami, mesti terus beli.

​Bukan itu sahaja, kami juga memberikan cenderahati percuma kepada semua pengunjung ART of Speed di mana mereka hanya perlu "like" dan "share" post di Facebook Deer Creek dan mendapat scarf secara percuma!

Selain dari menjual pelbagai produk 'Outdoor", dan hadiah percuma kepada pengunjung, kami juga menyediakan aktiviti memanah di booth kami. Pengunjung perlu "hit" 10 point sebanyak 2 kali untuk mendapatkan pisau exclusive serbaguna kami yang berharga RM 59.00.

Tidak kira, tua , muda, dan kanak-kanak, semuanya addicted dengan aktiviti memanah kami termasuklah crew event dan semua vendors. Ada yang main sampai berkali-kali sehingga 21 round!

Siapa tak nak menang kan ?

Tahniah kepada semua pemenang! seramai 25 pemenang berjaya memenangi pisau exclusive kami. Tidak mengapa, yang tak menang masih mendapat hadiah percuma dari kami ok.

Tidak lupa juga, Men-junjung kasih kepada YAM Tengku Baharuddin Ibni Al-Marhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah kerana sudi membeli dan mempercayai produk Deer Creek.

 

Akhir kata, Terima Kasih tak terhingga kepada semua team member Deer Creek dan juga Art of speed kerana memberi peluang kepada kami untuk membuka booth di sana. Kami berharap tahun hadapan kita dapat berjumpa lagi. See you guys !

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page