top of page

Jom Balik Kampung Promotion!

Balik Kampung....ooooo...Balik Kampung. Hi Semua, Sha here! Selamat Hari Raya! Mesti anda tak sabar nak balik kampung kan?


Bersempena dengan Hari Raya yang akan tiba tidak lama lagi, kami menawarkan promosi yang terendah kepada anda semua, promosi istimewa Self Inflatable Air Mattress (Tilam Angin).

 

Air Mattress ini bukan biasa-biasa ok. Ia boleh digunakan di mana sahaja anda berada. Dengan isian angin secara automatik yang akan menyenangkan hidup anda , anda boleh menggunakannya ketika balik kampung! Anda boleh mengalas tidur anda dengan sempurna kerana permukaan yang lembut dan ikut bentuk badan anda ketika anda berbaring dan... tiada lagi masalah sakit belakang. Dengan saiz yang kecil ianya senang dibawa. Kelebihan tilam ini adalah: 1) Mudah dibawa, bersaiz kecil dan ringan 2) Senang digunakan 3) Kalis air 4) Boleh digunakan di mana sahaja 5) Permukaan yang lembut dan tidak menyebabkan sakit belakang Tunggu apa lagi? Dapatkan segera! Promosi sah dari 1 Jun 2018 sehingga 14 Jun 2018. Ada Raya.......Ada Promosi........Pastikan Outpost Camping Only

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page